Priložnost za vse, ki bi radi prodajali izdelke na Amazonu!

〚Kliknite na www.zannekrep.si/amazonfba

»Prvo javno predavanje Tadeja Prešerna je za nami. Kupite pa lahko prvi slovenski priročnik in video tečaj za Amazon!«

IZREDNA NOVICA 12.10.2019: Prvi slovenski priročnik in video tečaj o prodaji izdelkov na Amazonu! Preberi več...

 

Kdaj in kje bo predavanje?

Predavanje je bilo bza zaprtimi vrati v torek, 18. junija 2019, v prostoru Kristalne palače Slovenije, BTC, Ljubljana od 10.00 do 17.30 (vmes je bila 1,5h ura odmora za kosilo). 

  Videoposnetka predavanja žal ni bilo. Oglejte si pa prvi slovenski priročnik in video tečaj o prodaji izdelkov na Amazonu. 

 

Nudimo vam GARANCIJO:

 • Če s predavanjem ne boste zadovoljni, vam bo organizator Žan Nekrep vrnil denar in še povabil na kosilo
 • O tematikah, ki so strnjeno navedene na pričujoči spletni strani, bodo šest ur predavali izključno omenjeni predavatelji

Kdo so govorci?

Glavni govorec Amazon prodajalec v ZDA in Evropi- 3 ure Tadej Prešeren

Glavni govorec Amazon prodajalec v ZDA in Evropi- 3 ure

Tadej Prešeren

Verjetno največji Amazon prodajalec, ki prihaja iz Slovenije v celotni zgodovini naše države, ki pa do danes še ni javno predaval v Sloveniji. Mesečno proda vsaj 15 tisoč izdelkov na Amazonu, v posebno znanih nakupovalnih dnevih v Ameriki pa naredi tudi 100 tisoč evrov prometa na dan.

Z Amazonom se je prvič srečal pred štirimi leti in eno leto vzporedno z ženo ob redni službi prodajal izdelke, ko so njegovi otroci spali.

Tadej je obenem tudi so-ustanovitelj orodja Seller.Tools, ki ga uporablja na tisoče Amazon prodajalcev iz vsega sveta. Running belt, ki je njegov najbolj prodajan izdelek jim je uspelo patentirati na ameriškem in evropskem trgu.

Poleg njegovega največjega skladišča, ki se nahaja v ZDA, ima skladišča še v Kanadi, Sloveniji, Veliki Britaniji in po novem tudi v Nemčiji.

Sport2people je globalno podjetje s 7-mestnimi letnimi prodajnimi številkami, ki ga želi Tadej v prvi fazi zgraditi v 10- milijonsko podjetje.

Tadej vodi dva podjetji, ki delujeta globalno, kjer je konkurenca huda, kjer se samo mesečni proračun za plače meri v 6-mesečnih številkah, usklajevanje z družinskimi obveznostmi in vsem, kar življenje prinese zraven pa ni vedno lahko in do danes se ni javno izpostavljal na nobenem dogodku v Sloveniji.

Amazon prodajalec v ZDA - 2 x 45 minut: Žan Nekrep, mag. posl. ved

Amazon prodajalec v ZDA - 2 x 45 minut

Žan Nekrep, mag. posl. ved

Organizator prve Amazon konference na kateri bo prvič javno predaval verjetno največji Amazon prodajalec v zgodovini naše države.

Ustanovitelj več podjetij in blagovnih znamk v Sloveniji in tujini ter predavatelj na priznanih dogodkih o digitalnem marketingu.

Prvi dve leti je na Amazonu delal izgubo, potem pa s pomočjo pravega znanja razprodal svojo prvo zalogo v nekaj dneh in odkril taktike in strategije za uspeh na Amazonu v ZDA, ki jih bo ekskluzivno predstavil prvič na tej konferenci.

“Moja zgodba je bila polna padcev, težkih trenutkov in veliko neprespanih noči. Več let sem cele dneve in noči garal, da bi se lahko nekega dne osebno družil z najuspešnejšimi podjetniki na svetu.”

Amazon prodajalec v Nemčiji - 2 x 45 minut: Davor Sivko

Amazon prodajalec v Nemčiji - 2 x 45 minut

Davor Sivko

Davor Sivko ima 8 let izkušenj z e-trgovino na češkem, nemškem in slovenskem trgu in prodajo prek Amazona v Nemčiji, Franciji, Veliki Britaniji, Španiji in italiji.

Davor ima znanje in izkušnje iz vseh sestavnih delov marketinga na Amazonu: Storefront, Brands, Amazon PPC- oglaševanje (PSA, HSA, PDA), Listings, fotografije, mnenja oziroma reviews, itd.

Sodeloval je pri nekaterih zanimivih projektih:

 • www.fade.cz
 • www.posters.cz
 • www.feeleco.com
 • www.borseto.com

Redno sodeluje s prodajalcem na Amazonu, ki ima večmilijonski obrat v Nemčiji in EU.

Svetuje večjim blagovnim znamkam uspešno prodajati njihove izdelke na Amazon Europe.

Davor je bil tudi predavatelj zadnjega European Label Summit 2018.

Predavanje je primerno za vse, ki želijo izvedeti:


  • Najnovejše taktike in strategije verjetno največjega Amazon prodajalca iz Slovenije Tadeja Prešerna, ki še nikoli ni javno predaval pri nas. Na predavanju bomo govorili tudi kako se pripraviti na julij 2019, ko bo omogočena prodaja slovenskim podjetjem na Amazonu v Evropi
  • Vsak dan je 3000 novih prodajalcev na Amazonu, ampak manj kot polovica jih dejansko lansira svoj prvi izdelek. Na predavanju boste izvedeli kako čimprej najti izdelek, ki se bo prodajal v Ameriki ali Evropi brez, da izdelek sploh pride v Slovenijo (deset najpomembnejših kriterijev za izbor izdelka v letu 2019).
  • Katere so največje napake pri iskanju pravega izdelka za prodajo na največji spletni trgovini na svetu, ki vam bo ustvarjal dobiček znova in znova?
  • Obstaja na tisoče orodij o Amazonu. Prikazali vam bomo najboljša orodja, ki jih uporabljate za Amazon od iskanja izdelka, ustvarjanja največjega profita, izboljšanja oglaševanja o katerih ne govorijo v nobenem video tečaju na svetu.
  • Veliko dobaviteljev iz Kitajske je posrednikov in žal nekateri dobavitelji sploh niso pravi proizvajalci, čeprav se vam tako predstavijo. Izvedeli boste kako najti pravega proizvajalca, ki ne bo posrednik (kaj mu točno napisati, kako se spogajati za nižjo ceno, katere so nevarnosti, več o pravi inšpekcija izdelka, kako plačati dobavitelju, da boste dobili kar ste naročili in plačali manj provizij).
  • Vse o pošiljanju vašega izdelka (kako prihraniti, kaj izbrati in razlike naprimer ladja in letalski prevoz).
  • Kakšne so razlike med prodajo v ZDA in Evropo in kako pravilno lansirati izdelek na Amazonu na katerikoli trg?
  • Kako dobiti prve opise (reviewe), ki vam bodo pomagali pri prodaji?
  • Amazon oglaševanje je zelo pomembno za uspeh vašega izdelka. Kaj morate vedeti o Amazon oglaševanju, da se vam splača in kakšne kampanje točno narediti na konkretnih primerih.
  • Kako nastaviti pravilno ceno, da boste zaslužili čimveč od vašega izdelka?
  • Vse o vaši predstavitvi produkta, torej listingu (kakšen naj bo naslov, opis, fotografije) in kaj so se predavatelji naučili iz prakse od najboljših piscev za Amazon prodajalce.
  • Kaj ni dovoljeno delati na Amazonu in kako se temu izogniti, da vas ne doleti kazen.
  • Katere so največje napake Amazon prodajalcev, ki so začetniki in tudi izkušeni?
  • Kaj vse morate vedeti o zalogi, da jo boste imeli optimalno (vaša zaloga je namreč vaš denar)?
  • Razložili bomo osnovne pojme za začetnike in tudi napredne izraze izkušenih prodajalcev.
  • Izvedeli boste tudi kako uporabljati Amazon seller račun, ki se uporablja pri prodaji izdelkov na Amazonu.
  • Taktike in strategije glede zunanje promocije (Facebook oglasi/ Messenger, Instagram itd.)
  • Kako urediti glede davkov, zavarovanja, kako zmanjšati provizije in stroške, ki nastanejo?
  • Vse o pripravi prve pošiljke, embalaži in kaj narediti, če se produkti ne prodajajo, kot ste želeli.
  • Izvedeli boste tudi kaj se vam splača preverjati dnevno/tedensko na Amazonu.
  • Kako zaslužiti z Amazonom v tem letu?
  • In še veliko več!

 

Seveda ne bodo manjkale predstavitve vseh najsodobnejših prijemov o katerih z zamudo učijo na Amazon tečajih!

Znane osebe priporočajo naše predavatelje

“Tadej je genij, ko gre za posel in prodajo izdelkov na Amazonu. Venomer preizkuša nove taktike, obenem pa je konkurenca daleč za njim. Njegova integriteta pa se kaže ne le v podjetniški karieri, ampak tudi v odnosih s prijatelji in družino.”

Brendan Morris
8- mestni Amazon prodajalec, predavatelj in podjetnik

“Danes je poslovni svet vse prej kot enostaven, zato smo se pri postavitvi podjetja na Amazonu obrnili na najboljšega slovenskega strokovnjaka Tadeja Prešerna. Lahko rečem, da je bil Tadej naša opora pri prvih korakih Amazona in da nam še danes z njegovo nesebično pomočjo pomaga rasti na največjem spletnem trgu – Amazon. Njegova širina znanja je neprecenljiva in nasveti dragoceni, tako da je Tadej za vsakogar, ki si želi izstopiti iz okvirja in v življenju narediti nekaj več, pravi naslov.”

Maja Rifelj
Amazon prodajalka, predkratkim pustila redno službo

“S Tadejem mi je bilo v zadovoljstvo delati. Vedno je v prednosti pred ostalimi prodajalci na Amazonu in je izredno inovativen podjetnik. Je zelo potrpežljiv in vedno testira nove prijeme, da bi pridobil najboljše informacije in zadovoljstvo zase in tudi svoje kupce in občinstvo. Njegovi nasveti so mi pomagali, da je moj posel rastel eksponentno v zadnjem letu in pol.”

Gina Droham
7- mestna Amazon prodajalka

Kaj se boste na predavanju naučili?

 • Kako predavatelji, ki so vsi Amazon prodajalci v praksi izbirajo profitabilne izdelke in kako jim je uspelo iz njih narediti na tisoče, deset tisoče ali celo sto tisoč profita dolarjev na mesec in to z malo dela preko prodaje izdelkov na Amazonu;
 • Uporabiti taktike in strategije izkušenih Amazon prodajalcev, ki so Slovenci;
 • Vse kar vas je zanimalo o prodaji izdelkov na Amazonu (kako dobiti ali povečati število mnenj oz. revievow, število prodaj izdelka, katera so najboljša orodja, kakšno ceno nastaviti za svoj izdelek itd.);
 • Izvedeli kako najti prave dobavitelje za vaš izdelek, ki bodo z vami z veseljem poslovali;
 • Vse o prodajni strani vašega izdelka (kakšne naslove, opise in fotografije in vse ostale taktike, ki jih uporabljajo najboljši Amazon prodajalci), ki vam bodo omogočali čimvečjo prodajo vašega izdelka;
 • Vse o strategijah in taktikah za začetnike in izkušene podjetnike, da bodo podvojili prihodke podjetja v letu 2019 in to s pomočjo največje spletne trgovine na svetu – Amazon;
 • Kar so se predavatelji naučili o Amazonu v zadnjih deset letih, da boste od njega iztržili največ z čim manj stroški in plačali čim manj provizij;
 • Najnovejše taktike o prodaji izdelkov na Amazonu, ki jih učijo najboljši Amazon eksperti na svetu;
 • Načine, ki delujejo v praksi Amazon prodajalcev in jih bodo naši predavatelji povedal skozi svoje zgodbe, da si jih boste za vedno zapomnili;
 • Taktike, ki vam lahko pomagajo, da pridete do svojih prvih 100 tisoč ali milijon prihodkov na Amazonu, kot so pomagali nekaterim predavateljem, ki bodo na tem dogodku;
 • Napake, ki jih delate pri prodaji izdelkov na Amazonu, če imate malo ali večje podjetje in ne rastete, vsako leto pa ste na podobni poti;

“Žan je zelo podjetniški in samoiniciativen. Vedno je pripravljen na sodelovanje, povezovanje in skupne projekte. Zaveda se dejstva, da lahko s skupnimi močmi naredimo veliko več. Idej mu nikoli ne zmanjka, tako da je sodelovati z njim res odlično.”

Nastja Kramer
ustanoviteljica spletne trgovine Malinca

“Žana poznam že dolgo in rad z njim občasno pojem kakšno kosilo. Ker ima dobre zamisli in ker je že kar zavidljivo število projektov uspešno izvedel, vse brez veliko denarja. Tudi jaz sem z zanimanjem prebral njegovo knjigo s prodajno marketinškimi taktikami.”

mag. Aleš Lisac
marketinški guru in predavatelj leta

“Žana že nekaj časa spremljam in je poln kreativnih idej. Vedno najde ideje, kako stvari naredit ceneje.”

Tanja Ciglarič
predavateljica in avtorica različnih člankov

Če želite izvedeti najnovejše taktike in spoznanja uspešnih Amazon prodajalcev, je to predavanje za vas.

Prijavite se, saj se vam bo splačalo. Prijavo naredite s klikom na rezervacijo ali, pa nas pokličete na telefonsko številko 040 242 248, saj je na voljo le omejeno število mest!

“Vedno je lepo poslušati nasvete od nekoga, ki si s tem tudi v praksi služi kruh.”

Michael Gjerek
Gjerek d.o.o.

“Predavatelj podaja vsebino na podlagi lastnih, praktičnih izkušenj. Poanta je bila podana. Odlično predavanje!”

Peter Ogrin
Studio Moderna d.o.o.

“Zanimivo in uporabno je bilo poslušati izkušenega prodajalca na Amazonu.”

Klavdija Vrečar

Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj pa, če še nimam podjetja?

Predavanje je primerno tudi za vse tiste, ki nimate podjetja, saj lahko prodajate izdelke na Amazonu tudi brez podjetja.

Ali res potrebujem predavanje o prodaji izdelkov na Amazonu ali se lahko vsega naučim sam/-a?

Dvomimo, da se lahko naučite sami. Naši predavatelji so za to potrebovali ogromno let in naredili veliko napak, testirali veliko različnih taktik, prebrali nešteto knjig in izgubili tudi nekaj denarja. Odvisno je od tega, koliko cenite svoj čas in denar.

Ali lahko plačam v dveh obrokih?

Lahko plačate tudi v dveh obrokih. Pišite nam na zan@zannekrep.si, kjer bomo to uredili.

Je predavanje namenjeno začetnikom ali profesionalcem?

Prepričani smo, da se bo na predavanju vsakdo nekaj naučil, zato je predavanje primerno tako za začetnike kot tudi za profesionalce. Če želite prodajati izdelke na Amazonu , je predavanje prava izbira za vas. Od julija 2019 bo namreč omogočena tudi prodaja slovenskim podjetjem na Amazonu v Evropi, kar je še dodatna priložnost za slovenske podjetnike.

18. junija žal ne morem. Ali bo še kdaj ponovitev predavanja?

Ponovitve predavanja žal ne bo.

Je predavanje namenjeno bolj podjetjem ali posameznikom?

Namenjeno je vsem – posameznikom, ki želijo priti do nove poslovne priložnosti in podjetjem, ki želijo najti nove načine in taktike za svoj posel.

Garancija na vaše zadovoljstvo

Če s predavanjem ne boste zadovoljni, vam bomo vrnili denar, organizator dogodka Žan Nekrep pa vas bo povabil tudi na kosilo!

Garancija na vaše zadovoljstvo

Če s predavanjem ne boste zadovoljni, vam bomo vrnili denar, organizator dogodka Žan Nekrep pa vas bo povabil tudi na kosilo!

Prvo javno predavanje Slovenca Tadeja Prešerna soustanovitelja orodja Seller.Tools, ki proda vsaj 15 tisoč izdelkov na Amazonu vsak mesec in v znanih nakupovalnih dneh naredi tudi 100 tisoč evrov prometa na dan!

Prvo javno predavanje Slovenca Tadeja Prešerna soustanovitelja orodja Seller.Tools, ki proda vsaj 15 tisoč izdelkov na Amazonu vsak mesec in v znanih nakupovalnih dneh naredi tudi 100 tisoč evrov prometa na dan!

 • Najnovejše strategije in trendi najboljših Amazon prodajalcev!
 • Kako najti zmagovalni produkt na Amazonu?
 • Ves postopek prodaje izdelka od A-Ž na Amazonu
 • Najboljše metode za nove opise (reviewe)!
 • Največje napake in kaj ni dovoljeno na Amazonu
 • Kako s prodajo izdelkov na Amazonu čimveč zaslužiti?
 • Najnovejše strategije in trendi najboljših Amazon prodajalcev!
 • Kako najti zmagovalni produkt na Amazonu?
 • Ves postopek prodaje izdelka od A-Ž na Amazonu
 • Najboljše metode za nove opise (reviewe)!
 • Največje napake in kaj ni dovoljeno na Amazonu
 • Kako s prodajo izdelkov na Amazonu čimveč zaslužiti?
Ad Lucem d.o.o., Triglavska 32, 1000 Ljubljana