O meni

Predavatelj za digitalni marketing, 15 let izkušenj v poslu; izpeljanih več kot 100 projektov

  • začel s kreditom in iz nič ustvaril štiri podjetja, ki še danes uspešno poslujejo
  • svetovalec za povečanje prodaje in prihodka podjetjem (marketinškemu podjetju leta v Sloveniji znižal za 10x ceno oglaševanja na Facebooku, naredil prodajni rekord gostilni v vsej 100 letni tradiciji, prehitel prodajnike v vsej Evropi za prodajo tiskanega oglasnega prostora itd.)
  • svetovalec prodajo izdelkov na Amazonu (na Amazonu sam prodajam v treh različnih nišah)
  • svetovalec YouTuberjem (med mojimi klienti so YouTuberji z 200+ milijonov ogledov)
  • organizator največjih podjetniških dogodkov v Sloveniji (V Slovenijo sem prvič pripeljal Vin-a Clancy-a in Manny Fernandeza)
  • prodal uspešne blagovne znamke, ki sem jih sam ustanovil Kužek & Mucek itd.
  • avtor člankov v različnih medijih o digitalnem marketingu in zaslužku preko spleta
    12745482_10153592577018611_932699161438398742_n

Največja Amazon konferenca v Sloveniji:

Oglejte si video posnetek ene izmed mojih delavnic:

Gostovanja podjetnikov iz tujine v Sloveniji:

Mnenji dveh strokovnjakov o meni in mojih predavanjih:

Konferenca zaslužek na internetu:

Ampak moram vam iskreno priznati: Prvih nekaj let sem ustvarjal večinoma neuspešne zgodbe, ki so mi jemale veliko časa in denarja ‒ vendar sem po veliko neuspešnih projektih in druženju s pravimi mentorji uspel najti načine, ki lahko vsakemu uspešno pomagajo ustvariti podjetje, kot si ga sam želi. Kar znam, je narediti uspešen projekt ter voditi ljudi k skupnemu cilju. Menim, da se lahko vsakdo nauči karkoli želi, če ima le željo. Za sabo imam deset let praktičnih izkušenj v podjetništvu, prebral sem veliko več kot sto knjig in obiskal nešteto seminarjev. Dnevno se družim s pozitivnimi in podobno mislečimi ljudmi. Teoretično sem svoje znanje nadgradil tudi z magisterijem poslovnih ved. 

Izkušnje, ki so me zaznamovale:
Otroštvo me je vsekakor zelo zaznamovalo. Zelo malo se ga spomnim, saj ni bilo lahko ‒ večinoma se spomnim bolnic. Bil sem namreč veliko bolan, zato se še danes bojim injekcij. Tudi v osnovni šoli sem veliko manjkal zaradi bolezni.  Podjetniško sta me zaznamovala tudi stečaj očetovega podjetja ter neprimerne objave o meni od tistih, ki nikoli niso z mano poslovali, po tem ko sem se medijsko izpostavil. Se ne predam zlahka in to sem dokazal že večkrat v podjetništvu in tudi pri športu, kjer sem kljub zlomljeni stopalnici na košarkaškem igrišču nadaljeval igro.

Uspešni projekti:

ljubljana_inyourpocket     revija_kuzek       revija_mucek      revija_alfarevija-mucek revija-mucekrevija-mucekrevija-mucektakoj-pusti-ceveljgostilna_pod_vrbo       preoblikujsvojeteloprva_pomoc v-cem-je-trikodkrij-lj-prikazna-300x300bestwayapps

Pišete mi lahko na Kontakt.