Praktična konferenca za posameznike, podjetnike, zaposlene in vse, ki želijo uspeti s pomočjo YouTuba!

Prvo večje javno predavanje Slovenca, ki ima 2,5 milijarde ogledov na YouTubu!

Prvo večje javno predavanje Slovenca, ki ima 2,5 milijarde ogledov na YouTubu!

Prepričal sem ga v predavanje…

Prepričal sem ga v predavanje…

Kristalna palača Slovenije (BTC) v Ljubljani

Torek, 3. december 2019 med 10.00 in 18.30 (90 minut odmora za kosilo)

Kristalna palača Slovenije (BTC) v Ljubljani

Torek, 3. december 2019 med 10.00 in 18.30 (90 minut odmora za kosilo)

Blaž Gračnar

Najuspešnejši YouTuber, ki živi v Sloveniji

Žan Nekrep

Organizator konference in svetovalec znanim YouTuberjem

Mediji so želeli vedeti kdo je YouTuber iz Slovenije, ki bo predaval:

Siol je pisal o milijonskem YouTube imperiju mladih Slovencev, ki jih skoraj nihče ne pozna.

YouTube kanal Slovencev je omenil eden najbolj prepoznavnih avtorjev na svetu Eric Worre.

YouTube kanal, kot največjega v Sloveniji je omenil tudi Denis Avdič, ko so imeli 1 milijon naročnikov (danes imajo 3x več).

Za posameznike ali podjetnike, ki želite uspeti s pomočjo YouTube!

Za posameznike ali podjetnike, ki želite uspeti s pomočjo YouTube!

Praktična konferenca je primerna za vse, ki želijo izvedeti:

 • kako izbrati pravo nišo, kako začeti z YouTube kanalom, kako vedeti, kaj je v trendu, ter kako priti do prvih rezultatov na YouTube. Pri tem vam bo v živo svetoval eden najboljših YouTuberjev na svetu, ki predava prvič na večjem javnem predavanju v Sloveniji. Če pa že imate YouTube kanal, pa boste vaše oglede ali naročnike večkratno povečali.
 • Če še nimate ogledov na YouTubu, vas bomo naučili, kako priti do svojih prvih milijon ogledov na YouTubu. Če že imate veliko število ogledov, pa vam bomo pokazali, kako je najboljši slovenski YouTuber od milijona ogledov prišel do več milijard ogledov.
 • Konferenca je primerna za popolne začetnike in profesionalce. Ne glede na to, ali želite na YouTubu uspeti kot posameznik (ne glede na starost) ali ga kot podjetnik izkoristiti za prodajo svojih izdelkov ali storitev, vidnost na iskalniku Google ali YouTubu v Sloveniji ali tujini ali preprosto za večjo prepoznavnost svoje blagovne znamke.
 • Izvedeli boste, kako se z video posnetkom uvrstiti na prvo mesto iskalnikov YouTube in Google (strategija, ki jo je uporabil predavatelj, da je prehitel 300 tisoč video posnetkov v globalni konkurenci) in kako točno deluje YouTubov algoritem, kar bo prikazano ob primerih in napakah.
 • Za vsak vaš video posnetek, ki ga boste objavili na YouTubu, boste po nasvetih predavatelja – slovenskega YouTuberja, ki je svetoval Klemnu Slakonji in ima več miljonov ogledov, natanko vedeli, kakšen naslov, opis in katere ključne besede morate napisati (do znaka natančno).
 • YouTube umika Creator studio, ki se je več let uporabljal kot glavna nadzorna plošča za vse kreatorje video vsebin na YouTube in uvaja Beta studio. O novi nadzorni plošči boste izvedeli vse, kar morate vedeti.
 • Mi smo za vas že porabili denar in čas pri oglaševanju na YouTubu. Vemo, kaj trenutno deluje na YouTubu in kako oglaševati v Sloveniji ali drugje, da se vam splača, ter kakšne napake počne večina oglaševalcev in kako to izkoristiti pred konkurenco. Pokazali bomo konkretne primere oglaševalskih kampanj ter vas naučili, kako ustvariti dobičkonosno kampanjo s pomočjo YouTuba (plačate lahko le 1 cent za nekoga, ki vaš oglas gleda kar 30 sekund, kar je veliko več kot na primer na Facebooku, kjer je praviloma tudi večja konkurenca, kar velja vsaj na področju oglaševanja v Sloveniji).
 • Izvedeli boste, kako s pomočjo YouTuba zaslužiti kot posameznik ali ga uporabiti sebi v prid za prodajo izdelkov ali storitev (če imate podjetje) in kateri so načini ter strategije zaslužka na YouTubu, ki jih poznajo in v praksi uporabljajo le redki (prikazano ob zaslonskih posnetkih zaslužkov).
 • Prav tako boste izvedeli, česa ne smete početi na YouTubu, da vas ta ne kaznuje (prikazano ob primeru slovenskega YouTuberja, ki mu je svetoval predavatelj in je bil pred izključitvijo kanala).
 • Nadalje boste spoznali načine za uporabo YouTuba za brezplačno izobraževanje o katerikoli tematiki na svetu za posel, s katerim se ukvarjate, tako da boste brezplačno pridobili nova znanja, in sicer kjerkoli na svetu (potrebujete le dostop do spleta).
 • Video posnetki na YouTubu vam bodo pomagali priti visoko tudi na iskalniku Google, saj je njegov lastnik prav Google, medtem ko je YouTube drugi največji iskalnik na svetu. Ob primerih vas bomo naučili, kako se visoko uvrstiti na obeh iskalnikih – Googlu in YouTubu (vsak ima svojo strategijo).
 • Spoznali boste novosti pri YouTube oglaševanju, kot so npr. Discovery oglasi, true view, shopping, bumber oglasi itd.
 • Video posnetke lahko naredite tako, da se niti vi niti vaš snemalec ne dotaknete kamere. Pokazali vam bomo, kako to storiti.
 • O dolžini video posnetkov obstaja zmotno prepričanje. Ob praktičnih primerih boste izvedeli, kako dolgi morajo biti video posnetki (podkrepljeno z več milijardami ogledov enega od predavateljev).
 • YouTube je drugačen od Facebooka, kjer vaše objave vidi le nekaj odstotkov vaših sledilcev. Naučili vas bomo, kako na YouTubu pridete do svojih prvih tisoč naročnikov oziroma njihovo število povečate na vsaj deset tisoč.
 • Pokazali bomo, katera so na svetu najboljša brezplačna orodja za YouTube, ki se uporabljajo za marketing in oglaševanje, ob katerih se boste počutili, kot da imate ob sebi vsak dan 24 ur in vse dni v tednu najboljšega YouTubovega strokovnjaka, ki vam bo povedal, kaj morate narediti, da bi prišli do več ogledov in naročnikov. Prav tako boste dobili povezave do najboljših brezplačnih fotografij, glasbe in video ozadij, ki jih lahko uporabite kjerkoli v poslu ali kot fizična oseba.
 • Izvedeli boste, kateri so najboljši brezplačni viri prometa za vaš YouTubov kanal in video posnetke (večina v Sloveniji jih ne pozna), kako priti do njih ter kako jih uporabiti sebi v prid.
 • Dotaknili se bomo YouTubove opreme, ki zelo malo stane (primerno za začetnike), in ob primerih pokazali tudi opremo za bolj izkušene.
 • Pokazali bomo primere viralnih video posnetkov, ki jih lahko tudi vi uporabite v svojem poslu in na ta način takoj prehitite konkurenco.
 • Obstaja veliko programov za urejanje video posnetkov. Prikazali vam bomo, kako izbrati pravega med vsemi, ki obstajajo (brezplačni in plačljivi), in kaj morate vedeti o programih, da bodo vaši video posnetki izgledali, kot bi jih urejali največji profesionalci video produkcije.
 • Spoznali boste strategije največjih zaslužkarjev na YouTubu na svetu, ki jih pozna le peščica ljudi (pokazali bomo zaslonske posnetke z zaslužki in navedli točne korake, ki jim morate slediti, da bi tudi vi prišli do tega do podobnega rezultata).
 • Večina oglaševanj na spletu je ponavadi dražja, kot ga ponuja YouTube (povprečna cena oglaševanja v Sloveniji na YouTube je med 0,02 in 0,03 centa na ogled). Slovenska podjetja niti ne vedo, kaj vse YouTube omogoča in pokazali vam bomo, kako to izkoristiti sebi v prid oz. kot korak pred konkurenco.
 • Naučili se boste, katere so največje napake, ki jih počne večina, ki objavlja na YouTubu, ali ki jih počnejo kreatorji na YouTubu po vsem svetu, ki s tem vsak dan izgubljajo nove naročnike in oglede.
 • Najboljši načini, kako priti do YouTube vplivnežev (ang. influencerjev), bodo pokazani ob primeru sodelovanja z enim največjih YouTuberjev iz Hrvaške. Ob tem bomo prikazali, kako smo dosegli sodelovanje za majhno plačilo z majhnim slovenskim YouTube kanalom, ki je takoj pridobil novih tisoč naročnikov).
 • Na konferenci bodo prikazani praktični primeri YouTubovih kanalov, video posnetkov, točne statistike (tudi zaslonske slike zaslužka, ki bodo prikazane ekskluzivno na konferenci in jih večina orodij kaže napačno).
 • Dotaknili se bomo novih tehnik, ki jih pozna le peščica YouTuberjev na svetu, in ponazorili, kako jih lahko izkoristite sebi v prid.
 • Spoznali boste, kako uporabiti ostala socialna omrežja, kot sta npr. Facebook in Instagram, da bi dosegli čim večji doseg vaših video posnetkov in YouTube kanala.
 • Izvedeli boste, kakšno snemanje, prostor, opremo in programe potrebujete ter kako se lotiti montaže video posnetkov in kaj priporoča tako začetnikom kot tudi profesionalcem eden najboljših YouTuberjev na svetu.
 • Pokazali vam bomo, kako v praksi sebi v prid izkoristiti dve najboljši orodji na svetu za YouTube (do sedaj zanju verjetno še niste slišali).
 • Naučili se boste vse o osnovah snemanja (kompozicija, ozadje, stik s kamero) ter o obdelavi video posnetka in grafiki v video posnetku.
 • Seznanili se boste z uporabo brezplačnih orodij, ki jih YouTube omogoča vsem kreatorjem in jih večina ne pozna ali uporabljam, ter kako jih izkoristiti sebi v prid, kot to počne eden najboljših YouTuberjev na svetu – na primer z uporabo kartice (ang. card) in končnih zaslonov (ang. end sreen).

Kaj o najbolj uspešnem YouTuberju, ki živi v Sloveniji menita predavatelja?

“Žan Nekrep ali edinstveni pojav v slovenskem prostoru! Ne, ne piham mu na dušo – nimam razloga. Dejstvo je, da je Žan osebnost. Osebnost z veliko začetnico! Kar si zamisli, to izpelje. Bolj kot mu okolica trobi, da je nemogoče, prej uspe. Iz njega izhaja veliko moči in posredno izjemen vpliv na posameznika, ki se z njim sreča. Na njegovih prireditvah pa vsak pridobi bodisi v vlogi predavatelja bodisi v vlogi udeleženca – v obeh profitira. In če na dogodku, ki ga pripravi Žan, nekdo promovira izdelek ali svoje znanje, izkušnje, nasvete itd., vse to nepričakovano postane uspešnica. Poznati Žana je nevarno! Predstavlja namreč izjemen življenjski izziv, ki je nujno obsojen na zmagovalno win–win kombinacijo!”

Mihael Bellis
Direktor ELIS Center Ljubljana

Predavatelja na ekskluzivni YouTube konferenci

Predavatelja na ekskluzivni YouTube konferenci

Blaž Gračnar

Verjetno največji YouTuber, ki živi v Sloveniji (ima 2,5 milijarde ogledov)

Blaž Gračnar – ime, ki ga do sedaj najbrž še niste slišali, a po največji YouTube konferenci v Sloveniji bo zagotovo vzbudil Vašo pozornost. Je po statistiki Socialblade in po številu ogledov najuspešnejši YouTuber, ki živi v Sloveniji. Je solastnik priznanih in uspešnih YouTube kanalov, ki imajo več kot 5 milijonov naročnikov in 2,5 milijarde ogledov.

Je strokovnjak z več kot šest leti izkušenj na YouTube. Ne samo da ima znanje in izkušnje na področju YouTuba (spremljanja analitike, služenje, izbira ključnih besed ipd.), ampak se lahko pohvali tudi z vrhunskim znanjem o video produkciji. Ker se zaveda, da so dandanes ključne spremembe, skupaj s solastnikoma ustvarja lastne in inovativne video posnetke, ki bodo v prihodnosti narekovali trende.

Priznanja, ki jih je ekipi podelil YouTube:
>

Žan Nekrep

Organizator konference in mojster YouTuba (referenca: Klemen Slakonja)

Žan Nekrep je svetovalec YouTuberjem, ki imajo tudi več kot 100 milijonov ogledov. Med njegovimi klienti sta v Sloveniji npr. senicado (ima več kot 100 mio ogledov) in Klemen Slakonja (ima nad 50 mio ogledov).

Žan je tudi ustanovitelj več podjetij (večina ga pozna po blagovni znamki Kužek, ki jo je prodal) in predavatelj na priznanih dogodkih o digitalnem marketingu. O YouTubu kot trženjskem orodju je napisal tudi prvo magistrsko nalogo v Sloveniji na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Za sabo ima več 100 projektov in 15 let poslovnih izkušenj.

“Kljub temu, da imam veliko znanja, ki sem si ga pridobil z izkušnjami na YouTube-u, sem od Žana izvedel kar precej novega o tej platformi. Vsem, ki bi radi dobili hiter in učinkovit vplogled v to kaj YouTube je, kako deluje in kako ga kar najbolje izkoristiti, priporočam Žana.”

Klemen Slakonja
Igralec in YouTuber

“Od Žana sem izvedel, kar nekaj majhnih a zelo uporabnih trikov glede promocije kanala in YouTuba na sploh. Priporočam vsem, tudi tistim, ki se že ukvarjajo z Youtubom dalj časa, predvsem pa tistim, ki so začetniki.”

YouTube kanal Senicadoo
Ima preko 100 milijonov ogledov

“Čeprav sam vodim delavnice o socialnih omrežjih sem pred kakšne pol leta doživel pravi mali šok. Čeljust mi je skoraj padla do tal. Toliko, kot o Youtubu ve Žan, verjetno ne ve nihče v Sloveniji. Zagotovo je ravno on oseba, ki vam lahko pomaga to platformo uspešno uporabiti v vaši panogi.”

Filip Pesek
Predavatelj, podjetnik in avtor

Želite vedeti kaj na YouTube deluje?

Mogoče zadnja priložnost, da o YouTube izveste vse kar vas zanima!

Želite vedeti kaj na YouTube deluje?

Mogoče zadnja priložnost, da o YouTube izveste vse kar vas zanima!

Garancija na vaše zadovoljstvo

Če z YouTube konferenco ne boste zadovoljni, vam bomo vrnili denar, organizator dogodka Žan Nekrep pa vas bo povabil tudi na kosilo!

Garancija na vaše zadovoljstvo

Če s predavanjem ne boste zadovoljni, vam bomo vrnili denar, organizator dogodka Žan Nekrep pa vas bo povabil tudi na kosilo!

Mnenja naših zadovoljnih strank preteklih večjih dogodkov

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Ali je konferenca primerna za posameznike ali podjetnike?

Predavanje je primerno tudi za vse, posameznike in podjetnike. Taktike z uspeh na YouTube vam lahko pomagajo na katerikoli poslovni poti – rabite le dostop do računalnika in internet.

Ali res potrebujem predavanje z najuspešnejšim YouTuberjem iz Slovenije ali se lahko vsega naučim sam/-a?

Dvomimo, da se lahko naučite sami. Naš predavatelj je za to potreboval ogromno let in naredil veliko napak, testiral je veliko različnih taktik in izgubil tudi nekaj svojega denarja. Odvisno je od tega, koliko cenite svoj čas in denar.

Ali lahko plačam v dveh obrokih?

Lahko plačate tudi v dveh obrokih. Pišite nam na zan@zannekrep.si, kjer bomo to uredili.

Je konferenca namenjena začetnikom ali profesionalcem?

Prepričani smo, da se bo na konferenci vsakdo nekaj naučil, zato je predavanje primerno tako za začetnike kot tudi za profesionalce. Če želite s pomočjo YouTube uspeti, kot posameznik ali podjetje ter taktike in tehnike najuspešnejšega YouTuberja, ki živi v Sloveniji uporabiti v svoj prid pred konkurenco, je konferenca prava izbira za vas.

3. decembra žal ne morem. Ali bo še kdaj ponovitev konference?

Ponovitve konference verjetno žal ne bo.

Je konferenca primerna za tiste, ki želijo z YouTube zaslužiti ?

Seveda, na njej bomo verjetno prvič v Sloveniji prikazali na konkretnih številkah koliko se da zaslužiti z YouTube in katere so najboljše tehnike na svetu, katere uporabljajo najboljši YouTuberji na svetu.

Kaj če s konferenco ne bom zadovoljen/-na?

Verjamemo, da vas bo konferenca navdušila, saj so predavatelji mojstri YouTuba. Ker resnično zaupamo v organizacijo in izvedbo predavanja, vam bomo v primeru, če vam konferenca vseeno ne bo všeč, vrnili denar, poleg tega pa vas bo organizator dogodka Žan Nekrep povabil še na kosilo.

Prvo večje javno predavanje Slovenca, ki ima neverjetnih 2,5 milijarde ogledov na YouTube.

 • Najnovejše strategije in trendi za YouTube!
 • Kako povečati prodajo, prihodek s pomočjo YouTube?
 • Kako YouTube izkoristiti za vaš posel?
 • Največje napake na YouTube, ki jih počnete?
 • Razkrite taktike in strategije za YouTube!
 • Najlažji načini, da pridete na prva mesta

Prvo večje javno predavanje Slovenca, ki ima neverjetnih 2,5 milijarde ogledov na YouTube.

 • Najnovejše strategije in trendi za YouTube!
 • Kako povečati prodajo, prihodek s pomočjo YouTube?
 • Kako YouTube izkoristiti za vaš posel?
 • Največje napake na YouTube, ki jih počnete?
 • Razkrite taktike in strategije za YouTube!
 • Najlažji načini, da pridete na prva mesta

Za dodatna vprašanja in informacije smo dosegljivi na elektronskem naslovu zan@zannekrep.si ali mobilni številki 040 242 248.

Ad Lucem d.o.o., Triglavska 32, 1000 Ljubljana

Za dodatna vprašanja in informacije smo dosegljivi na elektronskem naslovu zan@zannekrep.si ali mobilni številki 040 242 248.

Ad Lucem d.o.o., Triglavska 32, 1000 Ljubljana