Praktična dvodnevna delavnica z najnovejšimi skrivnostmi in tehnikami, katere so do sedaj vedele le moje najboljše stranke

»V dveh dneh vas bom o YouTube naučil najnovejše taktike in strategije katere sem pokazal tudi Klemnu Slakonji, ki ima danes 59 milijonov ogledov in 166 tisoč naročnikov na YouTube.«

Pridružite se nam na naslednji dvo-dnevni delavnici 
Delavnico v Sloveniji izvajam le 2x na leto v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije v Ljubljani

Za udeležbo na delavnici ne potrebujete nobenega predhodnega znanja (npr. poznavanja programov, grafičnega oblikovanja, video snemanja, itd.). Ni pomembno, ali ste brezposelni, podjetnik, glasbenik, vloger, saj s pravimi tehnikami lahko vsakdo naredi uspešen video!

“Kljub temu, da imam veliko znanja, ki sem si ga pridobil z izkušnjami na YouTube-u, sem na Žanovi delavnici izvedel kar precej novega o tej platformi. Vsem, ki bi radi dobili hiter in učinkovit vplogled v to kaj YouTube je, kako deluje in kako ga kar najbolje izkoristiti, priporočam Žanovo delavnico.”

Klemen Slakonja, ima nad 50 mio ogledov na YouTube

“Čeprav sam vodim delavnice o socialnih omrežjih sem pred kakšne pol leta doživel pravi mali šok. Čeljust mi je skoraj padla do tal. Toliko, kot o Youtubu ve Žan, verjetno ne ve nihče v Sloveniji. Zagotovo je ravno on oseba, ki vam lahko pomaga to platformo uspešno uporabiti v vaši panogi.”

Filip Pesek

Delavnica Youtube je namenjena vsem tistim, ki želijo…


  • doseči nove kupce, saj ima Youtube 30 milijonov obiskovalcev na dan in milijardo na mesec,
  • Youtube uporabiti kot video platformo, saj so vizualne informacije 60-tisočkrat hitreje in lažje zapomljive kot pa tekst,
  • izkoristiti poceni oglaševanje, saj na Youtubu lahko plačate tudi le en cent, in to šele takrat, ko vaš video posnetek gledalci gledajo vsaj 30 sekund,
  • Youtube izkoristiti za povečanje svojega zaslužka ter spoznati, kako Youtube izkoriščajo v svoj prid največji Youtube zaslužkarji na svetu,
  • poznati odgovore na vsa najpogostejša vprašanja o Youtubu (kako narediti viralen video, kako dolg naj bo posnetek, kako pogosto objavljati, katere programe uporabljati itd.),
  • povečati svojo vidnost oziroma rangiranje v spletnih iskalnikih (Youtube je drugi največji iskalnik, njegov lastnik je Google),
  • imeti več ogledov video posnetkov, več naročnikov ali pa večji zaslužek na Youtubu,
  • vedeti, kako gledalce na Youtubu pretvoriti v naročnike, ali pa graditi blagovno znamko na Youtubu,
  • ki že imajo kanal, pri katerem bi radi povečali oglede in naročnike, ali pa sploh še nimajo Youtube kanala/video posnetka in bi radi začeli deliti svoje video posnetke na Youtubu.

“Žana že nekaj časa spremljam in je poln kreativnih idej. Vedno najde ideje, kako stvari naredit ceneje. Sama sem se udeležila njegove delavnice o Youtube in izvedela ogromno koristnih informacij. Predavam o družbenih omrežjih, ampak o Youtube sem vedela zelo malo. Po delavnici vem o Youtube skoraj vse.”

Tanja Ciglarič
marketinška strokovnjakinja, predavateljica in podjetnica

“Žan ima veliko podjetniških izkušenj, dobre kreativne ideje in je vedno pripravljen pomagati z dobrimi nasveti.”

Blaž Kos
predavatelj na več kot 300 dogodkih, avtor več prispevkov in član različnih poslovnih združenj in komisij

Kaj se boste na delavnici naučili?

Youtube kanal

Kako narediti Youtube kanal, kot to delajo največji Youtube profesionalci?
Na kakšen način priti do prvih 1000 naročnikov in 100.000 ogledov?
Katero je eno najbolj prezrtih orodij na vašem kanalu?
Kako do brezplačnih virov prometa za vaše kanal in video posnetke?

Video posnetki

Kakšno opremo uporabiti za zelo malo denarja?
Kakšne video posnetke delati, da bodo postali viralni?
Kako narediti posnetek, brez da se dotaknete kamere?
Kakšna naj bo dolžina video posnetkov?
Katere programe uporabljati za snemanje?
Kje dobiti brezplačno glasbo in fotografije?
Kako uporabljati Youtube prenos v živo (live)?

Youtube marketing

Katero je najboljše orodje za Youtube marketing?
Strategije najboljših Youtube zaslužkarjev na svetu
Največje napake pri marketingu
Uporaba Youtube omrežij
Brezplačna orodja

Optimizacija

Kaj vpliva na rangiranje vaših video posnetkov?
Kako točno deluje Youtube algoritem pri iskanju?
Kaj je pomembno za optimizacijo s praktičnimi primeri?
Kako priti z video posnetkom visoko tudi na iskalniku Google?
Brezplačna orodja

Oglaševanje na Youtube

Kako plačati le en cent za tiste, ki vsaj 30 sekund gledajo vaš video posnetek?
Orodja, ki vam pomagajo pri oglaševanju
Največje napake oglaševalcev
Primeri dobrih kampanj in oglasov

Zaslužek preko Youtube

Kako Youtube izkoristiti za pasivni prihodek ali povečanje prihodka vašega podjetja?
Načini zaslužka preko Youtube, ki jih poznajo le redki?
Česa ne smete delati, da vas Youtube ne kaznuje?
Kako zaslužiti preko Youtube in postati njihov partner?

Praktični primeri

Praktični primeri kanalov, video posnetkov in prikaz možnosti zaslužka
Prikaz novih trendov npr. vlogerjev Kako Youtube uporabiti za vaše brezplačno izobraževanje?
Uporaba Creator studia, kjer je na voljo vsa brezplačna statistika
Na kakšen način priti do Youtube vplivnežev oziroma »influencerjev«, ki bodo priporočali vaš posel?

Kdo bo vaš predavatelj?

Žan Nekrep je svetovalec Youtuberjem, ki imajo tudi nad 100+ milijonov ogledov. Med njegovimi klienti so v Sloveniji npr. senicado (ima nad 100 mio ogledov) in Klemen Slakonja (ima nad 50 mio ogledov).

Žan je tudi ustanovitelj več podjetij (večina ga pozna po blagovni znamki Kužek) in predavatelj na priznanih dogodkih o digitalnem marketingu.

O Youtubu, kot trženjskem orodju je napisal tudi prvo magistrsko nalogo v Sloveniji na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Za sabo ima več 100+ projektov, 15 let izkušenj v poslu. 
Več o njemu…

“Na Žanovi delavnici sem izvedel, kar nekaj majhnih a zelo uporabnih trikov glede promocije kanala in YouTuba na sploh. Delavnico priporočam vsem, tudi tistim, ki se že ukvarjajo z Youtubom dalj časa, predvsem pa tistim, ki so začetniki, saj predavanje na zelo sistematičen in razumljiv način pokrije celotno področje Youtuba.”

YouTube kanal senicadoo
ima preko 100 milijonov ogledov

“Žana poznam že dolgo in rad z njim občasno pojem kakšno kosilo. Ker ima dobre zamisli in ker je že kar zavidljivo število projektov uspešno izvedel, vse brez veliko denarja. Tudi jaz sem z zanimanjem prebral njegovo knjigo s prodajno marketinškimi taktikami.”

Mag. Aleš Lisac
podjetnik od leta 1989, je vodil podjetja v petih državah in s svojimi predavanji, delavnicami, knjigami, blogom vplival na več kot 165.000 podjetnikov v Sloveniji in tujini

Naučite se kako lahko Youtube, ki je drugi največji iskalnik na svetu z milijardo obiskovalcev na mesec uporabite za povečanje vašega prihodka.

Prijavite se, saj se vam bo splačalo. Prijavo naredite s klikom na rezervacijo ali, pa nas pokličete na telefonsko številko 040 242 248, saj je na voljo le dvanajst mest!

Monika Horvat
direktorica agencije
Kuka za spletni marketing

“Žan je oseba z izjemno podjetniško žilico. Ob srečanju z njim že na prvi pogled začutimo, kako ideje in motivacija, volja za njihovo uresničevanje žarijo iz njega. Skozi leta spoznavanja in delovanja v podjetniških vodah si je nabral izjemne izkušnje na različnih področjih in zdi se mi zares enkratno, da bo sedaj to dragoceno znanje delil naprej z drugimi, da jim pomaga na njihovi samostojni poti.”

Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj pa če še nimam video posnetka ali kanala na Youtube?

V tem primeru je delavnica zelo primerna za vas, saj boste izvedeli veliko – od tega, kako najlažje pripraviti vsebino na Youtubu, kako doseči prve oglede in naročnike, do tega, kako priti do vašega prvega zaslužka na Youtubu.

Ali res potrebujem delavnico o Youtubu in se lahko naučim vsega sam?

Lahko se vsega naučite sami. Jaz sem zato potreboval pet let, vodil sem veliko drugih Youtube kanalov in naredil veliko napak, testiral veliko različnih oglasov in izgubil tudi nekaj denarja. Odvisno, koliko cenite svoj čas in denar.

Ali lahko plačam na dva obroka?

Lahko plačate tudi na dva obroka. Pišite mi na zan@zannekrep.si in bomo to uredili.

Je delavnica namenjena začetnikom ali Youtube profesionalcem?

Prepričan sem, da se bo na delavnici vsakdo nekaj naučil in je primerna tako za začetnike kot Youtube profesionalce. Če ste vsaj enkrat obiskali Youtube, je delavnica prava za vas.

22. februarja in 23. februarja žal ne morem, bo kdaj ponovitev delavnice?

Verjetno še bo ponovitev delavnice, vendar ne vem, kdaj točno, in dvomim, da bo za isto ceno. Ko sem namreč pokazal gradivo poznanim predavateljem, so mi vsi rekli, naj ne izvajam delavnice za manj kot 500 evrov.

Je delavnica namenjena bolj podjetjem ali bolj posameznikom?

V bistvu je namenjena vsem. Posameznikom, ki želijo na Youtubu zaslužiti, in podjetjem, ki bi želela Yotube uporabiti kot nov kanal za svoje kupce.

Kaj če z delavnico ne bom zadovoljen?

Verjamem, da se vam bo delavnica zdela fenomenalna, saj sem se na njo pripravljal več let. Ker v svoje znanje in izkušnje toliko zaupam, vam v primeru, da vam delavnica ne bo všeč, vrnem denar in vas poleg tega še povabim na kosilo.

“Žan je tipičen kreativec, razen tistega dela ‘na koki’. Ideje iz njega kar vrejo, za razliko od večine podobnih ljudi pa jih je on sposoben tudi realizirati. Ne glede na to, kako močno se boginje v določenem trenutku zarotijo proti njemu. Je načelen človek, katerega beseda nekaj pomeni. Meni osebno je upanje in dokaz, da so nove generacije vlečnih konjev pravega pedigreja.”

Erazem B. Pintar
CEO ZASLON TELECOM, d. o. o.Če z delavnico ne boste zadovoljni, vam vrnem denar in še peljem na kosilo!

Za dodatna vprašanja in informacije sem dosegljiv na elektronskem naslovu zan@zannekrep.si ali telefonski številki 040 242 248.

Žan Nekrep s.p., Triglavska 32, 1000 Ljubljana (nisem davčni zavezanec)